Duurzaam reinigen gaat om het product én het gebruik daarvan. Hoog geconcentreerde, ecologische reinigingsmiddelen gecombineerd met slimme doseersystemen zorgen voor een kostenbesparende, efficiënte schoonmaak. De missie van Ecodos is de totale milieu-impact van de producten verkleinen en de schoonmaakkosten verminderen.

Ecodos doseerapparaten staan altijd voor u klaar.

Het zakje met het Ecodos product wordt veilig en eenvoudig in het apparaat geplaatst. Het doseren gebeurt ook op een uiterst efficiënte manier. Overdoseren is bij Ecodos uitgesloten. De Ecodos doseerapparaten zijn gemaakt met hoogwaardige kunststoffen, zijn bestand tegen extreme omstandigheden en geschikt voor intensief en industrieel gebruik.

Voordelen Ecodos doseersystemen

  • Ecodos heeft veel minder afval dankzij de navul verpakking (hoogconcentraten).
  • Ecodos producten zijn bijna allemaal ecologisch en voldoen aan de hoogste normen.
  • Ecodos doseerapparaten zijn in bruikleen en hebben een levenslange garantie.

Ecodos en het milieu

Ecodos is zeer bewust met het milieu bezig. Ecodos schoonmaakmiddelen worden zo milieuvriendelijk gemaakt als mogelijk is, echter zonder reinigingsmiddelen gaat het (nog) niet. Wat wel kan is telkens doorontwikkelen van de producten waardoor het aandeel schadelijke stoffen telkens verder teruggedrongen wordt. Hiermee loopt Ecodos met de nieuwe ECO lijn voorop. Samen met het Ecodos-doseersysteem vormen zij een unieke combinatie in onze hedendaagse schoonmaak.

MEDIA

FOTO’S