Vikan is één van de wereldleiders van producenten van hygiënische schoonmaakmaterialen. Ze ontwikkelen, produceren en verkopen een heel uitgebreid gamma aan schoonmaakoplossingen. De producten zijn ontworpen om gebruikt te worden in de voedsel- en drank sector, keukens, restaurants, gezondheidssector, onderwijs, collectieven, retail, supermarkten, transportsector. Vikan hanteert een uniek concept met kleurcoderingen. Het gebruik van de kleurcodes zorgt ervoor dat cross-contaminatie geminimaliseerd wordt, dat werknemers gemotiveerd zijn om meer aandacht te hebben voor hygiëne en dat schoonmaakkosten verminderd worden.
De producten van Vikan focussen op: effectiviteit, duurzaamheid, milieuvriendelijkheid en ergonomisch design.

Vikan verenigt effectiviteit, ergonomie, design en veiligheid in al haar schoonmaakgereedschap. De complete Vikan hygiëne lijnen zijn ontwikkeld om het schoonmaken meetbaar en visueel inzichtelijk te maken. Het voorkomen van kruisbesmetting door het verplaatsen van bacterieën van de ene naar de andere ruimte is hierbij een zeer belangrijk aspect.

Omdat schoonmaken een fysiek zware taak is, wordt veel tijd besteed aan het ergonomisch design van elk Vikan schoonmaakgereedschap. Hierdoor verkleint de kans op vervelende blessures bij het schoonmaakpersoneel. Met Vikan® bent u verzekerd van kwaliteit, lange levensduur en laagste totaalkosten van uw schoonmaakgereedschappen.

De gebruikte grondstoffen voldoen aan de strenge kwaliteitseisen van de Amerikaanse Food and Drug Administration FDA). Vikan is gecertificeerd volgens de kwaliteitsnorm ISO 9001 en de milieunorm ISO 14001. Vikan biedt een ruim assortiment bezems, luiwagens, vegers, schrobbers, vloertrekkers en handtrekkers voor het schoonmaken van ieder soort vloer of wand. Alle producten zijn beschikbaar in diverse kleuren voor kleurgecodeerd schoonmaken.

Bijlagen

Vikan Catalagus – 2015

Vikan Ergoclean Microfibre – Belgique Nl 2015