Guest Supplies & Textiel

Home/Productgroep/Guest Supplies & Textiel

Hotels, B&B’s en wellnesscentra kunnen bij ION HS terecht voor guest supplies die hun gasten zullen laten wegdromen. Badlinnen, badjassen, badslippers, douchegel, shampoo, conditioner, lotion en diverse accessoires dragen er tot bij dat uw gasten hun verblijf niet snel zullen vergeten.

ADA

Veel jaren van expertise gecombineerd met een hoog niveau van creativiteit vormen de basis van ADA International. ADA ontwikkelde een  assortiment producten om te voldoen aan de behoeften van de hotelindustrie. Tegelijkertijd zij zij de trendzetters in de hotelbadkamer branche. ADA is tevens ook de eerste Duitse leverancier die groene schoonheidsproducten heeft ontwikkeld.

Deel Dit Verhaal, Kies Je Platform!

BEGELEIDING, ONTZORGING, BEWUSTWORDING

Waar het bij heel wat bedrijven in de schoonmaakbranche stopt bij het verkopen, gaat ION HS verder. Samen met de klant gaat ION HS op zoek naar de ultieme oplossingen voor uw schoonmaakvraagstukken. Wij begeleiden en trainen uw personeel intensief en maken gebruik van producten die duurzaam zijn en een zo min mogelijke impact hebben op het milieu.

IK WIL EEN BETERE HYGIENE VOOR MIJN BEDRIJF

Benieuwd naar wat ION HS voor uw bedrijf kan betekenen? Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak.

Titel

Ga naar de bovenkant