Vloerreiniging- en renovatie

Home/Productgroep/Vloerreiniging- en renovatie

ION HS is de ideale partner voor al uw vloerbehandelingen. Zowel voor particulieren als professionelen. Wij hebben meer dan 30j ervaring in de renovatie en reiniging van allerhande vloeren. Heeft u een vloer met vlekken, vervuilingen, krassen of een matte uitstraling? ION HS laat uw vloer er weer als nieuw uitzien. Aan een concurrentiële prijs en met een uitstekende service: renoveren van natuursteen, impregneren en vlekbestendig maken van vloertegels, reinigen en bewerken van parket, reinigen van steentapijt, hoogglans polijsten van beton en natuursteen, reinigen van tapijt, opknappen van linoleum en pvc vloer. Tevens hebben wij ook alle producten voor de beste nazorg en kan u bij ons terecht voor advies en begeleiding bij zelfrealisatie. ION HS verkoopt en verhuurt ook diverse vloerreinigingsmachines.

OVERZICHT

Bij ION HS kan u terecht voor de aankoop en huur van diverse vloerreinigingsmachines. Onder andere te verkrijgen: schrob-, zuig- en veegmachines, stoomreiniger, waterzuiger, stofzuiger, tapijtreiniger. Innovatieve machines die eenvoudig in gebruik zijn zodat uw vloer er smetteloos uitziet. Een schone vloer draagt bij tot de uitstraling van uw zaak en creëert een hygiënische en veilige omgeving voor uw klanten en personeel. ION HS is de ideale partner voor al uw vloerbehandelingen, voor de renovatie van alle soorten vloeren.

Scratchnomore ontwikkelt en produceert hoogwaardige vloerbeschermings producten die beschadiging van kostbare vloeren door het krassen van stoel- en tafelpoten en andere meubelen voorkomen. Naar aanleiding van de vraag vanuit de markt naar effectieve beschermingsproducten tegen deze krasschade aan vloeren, heeft Scratchnomore complete vloerbeschermingssystemen voor vrijwel alle soorten stoel- en tafelpoten ontwikkeld.

Deze systemen zijn ontwikkeld vanuit de jarenlange ervaring van Scratchnomore in vloerbescherming. Door de eenmalige bevestiging van het basisdeel, welke ook behouden blijft bij vervanging van het eenvoudig te wisselen beschermingsvoetje, is het systeem bovendien kostenbesparend.

MEDIA

FOTO’S

MERKEN

Scratch No More

Scratchnomore ontwikkelt en produceert hoogwaardige vloerbeschermings producten die beschadiging van kostbare vloeren door het krassen van stoel- en tafelpoten en andere meubelen voorkomen. Naar aanleiding van de vraag vanuit de markt naar effectieve beschermingsproducten tegen deze krasschade aan vloeren, heeft Scratchnomore complete vloerbeschermingssystemen voor vrijwel alle soorten stoel- en tafelpoten ontwikkeld.

Q-Wax

De Q-wax lijn is een serie unieke vloeronderhouds- en verzorgingsproducten. Dankzij deze producten zal u als schoonmaakprofessional veel tijd en geld besparen en bent u verzekerd van een optimaal resultaat. Een schone vloer die straalt als nooit ervoor. De producten zijn milieuvriendelijk en toe te passen op elke harde, watervaste vloer.

Twister

Twister is een manier om mechanisch vloeren te reinigen en te onderhouden door middel van ronde pads die gemaakt zijn uit biljoenen microscopische diamanten. Deze microscopische diamanten die in elke Twister pad aanwezig zijn zorgen voor een efficiënte reiniging van elk type vloer.

Sebo

Sebo heeft voor vrijwel elke ondergrond de perfecte stofzuiger. Bij de Sebo borstelzuigers wordt het stof en vuil uit het tapijt losgeborsteld en door de borstels naar de zuigopening getransporteerd. Vervolgens worden stof en vuil door de luchtstroom naar de drie-lagige mirco-filtratie stofzak geleid. Platgereden tapijten worden weer in hun oorspronkelijke vorm teruggebracht.

Cleanfix

Cleanfix biedt een assortiment van vloerreinigingsmachines aan voor binnen- en buitenreiniging. De machines worden gebruikt in diverse professionele omgevingen. Continuïteit en kwaliteit zijn hierbij onmisbaar. ‘Swiss Made Quality’, de Cleanfix machines worden in Zwitserland ontwikkeld en geproduceerd. Zowel verkoop als verhuur van schrobmachines, boenmachines, stof- en waterzuigers, tapijtreinigingsmachines, veegmachines enz.

Deel Dit Verhaal, Kies Je Platform!

BEGELEIDING, ONTZORGING, BEWUSTWORDING

Waar het bij heel wat bedrijven in de schoonmaakbranche stopt bij het verkopen, gaat ION HS verder. Samen met de klant gaat ION HS op zoek naar de ultieme oplossingen voor uw schoonmaakvraagstukken. Wij begeleiden en trainen uw personeel intensief en maken gebruik van producten die duurzaam zijn en een zo min mogelijke impact hebben op het milieu.

IK WIL EEN BETERE HYGIENE VOOR MIJN BEDRIJF

Benieuwd naar wat ION HS voor uw bedrijf kan betekenen? Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak.

Titel

Ga naar de bovenkant