Sebo staat voor technische innovatie en slimme details. Niet alleen de rode loper van het Witte Huis in Washington wordt met een Sebo borstelstofzuiger gezogen, maar ook in Buckingham Palace in Londen en in prestigieuze hotels zoals het Adlon in Berlijn wordt er met SEBO borstelstofzuigers gewerkt.

Sebo heeft voor vrijwel elke ondergrond de perfecte stofzuiger. Bij de Sebo borstelzuigers wordt het stof en vuil uit het tapijt losgeborsteld en door de borstels naar de zuigopening getransporteerd. Vervolgens worden stof en vuil door de luchtstroom naar de drie-lagige mirco-filtratie stofzak geleid. Platgereden tapijten worden weer in hun oorspronkelijke vorm teruggebracht.

Het stofzuigen met een traditionele stofzuiger is een zware belasting voor rug en schouders. De Sebo borstelzuiger is voorzien van een ergonomische handgreep. Daarbij staat u rechtop achter de borstelzuiger en laat u de machine het werk doen. Voor een goede hygiëne in elk huis, hotel, bedrijf en instelling is het van het grootste belang dat de uitblaaslucht vrij is van stofdeeltjes. De ‘S klasse filtering’ van de Sebo machines zorgt hiervoor. De jongste telg uit de Sebo familie is de zeer wendbare Sebo Felix voor de huishoudelijke markt en de daarvan afgeleide Sebo Dart voor de industriële markt. Daarna volgt de Sebo automatic die zich automatisch instelt op elke vloerbedekking. De Sebo professional G is de juiste stofzuiger voor het dagelijks stofzuigen van projecttapijt. Tot slot zijn er de Sebo 370/470. Deze bewezen werkpaarden zijn bijzonder geschikt voor het tapijt reinigen voor die plaatsen waar de vervuilingsgraad hoog is.

MEDIA

FOTO’S