ION HS biedt u een ruim assortiment aan voor uw sanitaire inrichting. In kunststof of roestvrijstaal, no touch- of duwsysteem, tijdloos design en functionaliteit gaan hand in hand.

OVERZICHT

Urinoir matje:

 • Geleidelijke geurverspreiding gedurende 30 dagen
 • 10 x maal meer parfum
 • Revolutionair ontwerp
 • Makkelijk te vervangen
 • Unieke anti-slip functie
 • Sterk parfum
 • 10 matjes / doos

Toilet clip:

 • Geleidelijke geurverspreiding gedurende 30 dagen
 • Milieuvriendelijk
 • Niet oplosbaar in water
 • Vervuilt het water niet
 • Klemt zich vast aan de buitenkant van het toilet
 • Makkelijk te gebruiken
 • 10 clips / doos

De TwinFlow handendroger droogt handen in slechts 8-10 seconden. Hij is milieuvriendelijk, heeft een laag stroomverbruik en is geluidsarm. Deze handendroger is eenvoudig in onderhoud. Een teller houdt het aantal drogingen en draaiuren bij en is ideaal voor drukke openbare toiletten.

Een innovatieve oplossing voor deurgrepen. Altijd een schoon, hygiënisch contact voor elke gebruiker… telkens opnieuw. Na elk gebruik wordt er automatisch een antimicrobiële hoes over de handgreep geplaatst, zodat bezoekers van het toilet en andere openbare zones niet langer te maken krijgen met de twijfelachtige hygiëne van hun voorgangers. Purleve bevordert de openbare hygiëne, beperkt kruisbesmetting tot een minimum en stimuleert het imago van een schone en gezonde omgeving.

De toiletbrilreiniger geeft een meerwaarde voor uw toiletruimte. De toiletzittingen worden schoongemaakt en gedesinfecteerd. Het doorgeven van ziekten wordt zo vermeden.

De nieuwste technologie in waterloze urinoirs… Zeroflush. Een universele innovatie voor het behoud van water. In de VS, Canada en Australië zijn waterloze urinoirs reeds een standaard. ZeroFlush urinoirs hebben veel voordelen ten opzichte van de klassieke urinoirs. Het systeem is kost- en milieuvriendelijk, zorgt voor een sterk verminderd water- en energieverbruik, heeft lage onderhoudskosten en verbetert de hygiëne van de toiletruimte. Een gemiddeld standaard urinoir verbruikt maar liefst 80.000 tot 120.000 liter water per jaar. Met een ZeroFlush urinoir valt dit waterverbruik volledig weg! Een innovatief en ingenieus systeem met een strak en modern design.

Specifiek voor sanitair afval verdeelt ION HS de TerraCyclic hygiënische bio-afvalbak. Een revolutionair systeem, biologisch afbreekbaar en milieuvriendelijk maar ook gebruiksvriendelijk en vooral kostenefficiënt. De TerraCyclic elimineert de nood aan chemische schoonmaakmiddelen en bevat een natuurlijke ontgeurder en bacterieremmer.

MEDIA

FOTO’S

In kunststof of roestvrijstaal, bij ION HS vindt u een ruime keuze aan papierdispensers.

In kunststof of roestvrijstaal, aanraak- of aanraakvrijsysteem, bij ION HS vindt u de juiste zeepdispenser voor uw sanitair inrichting.

ION HS heeft de beste geursystemen in huis: Carpex en Air Care.

De Carpex geursystemen zijn professionele luchtverfrissers op plantaardige basis voor alle ruimtes. Hiermee elimineert u onaangename geuren door het verspreiden van 100% natuurlijke en essentiële aroma’s. De hoogtechnologische luchtverfrissers zijn gemakkelijk te gebruiken. De werking kan volledig gepersonaliseerd worden naar de specifieke behoeften van uw bedrijf. Dankzij de Carpex aroma’s creëert u een aangename atmosfeer die onbewust in het geheugen van uw klanten zal blijven hangen, die hierdoor een positieve band met uw bedrijf of merk opbouwen.

De reeks luchtverfrissers van Air Care zorgen voor een betere uitstraling van uw sanitaire ruimte. De knap ontworpen en gestroomlijnde producten garanderen de hoogste hygiënische standaarden en zorgen voor een positieve uitstraling die uw aandacht voor klanten en uw professionalisme in de verf zetten. De producten zijn niet alleen doeltreffend, duurzaam en betrouwbaar maar ook milieubewust en combineren de krachtigste hygiënische formules met kostenbesparende oplossingen. Voor verschillende probleem een aangepaste oplossing. Bijvoorbeeld de TCell™ Continuous Air Care is een innovatief en betrouwbaar luchtverfrissingssysteem dat brandstofceltechnologie gebruikt om permanent de juiste hoeveelheid verfrissende geur te verspreiden en kwalijke geurtjes neutraliseert.

MERKEN