OVER ONS

ION Hygiëne systemen is uw partner en professionele ‘ontzorg leverancier’ voor een totaalconcept aan hygiënische systemen, plannen, machines en producten. Met meer dan 30 jaren ervaring hebben wij de know-how en het professioneel advies in huis om u bij te staan in het vinden van oplossingen voor al uw schoonmaakproblemen, de inrichting van uw toiletruimte, alsook u te voorzien van alle horecamaterialen om van uw zaak een blinkend succes te maken. Een duurzaam onderhouden bedrijfsvloer? Een op maat gemaakte dosering van uw onderhoudsproducten? Een propere keuken die voldoet aan de steeds strenger wordende wetgeving? Horeca&hotel disposables die uw zaak de juiste uitstraling geven en het werk eenvoudiger maken? Wij, ION HS, bieden u dit allemaal. Aan een concurrentiële prijs en vooral, met een verzekerde service.

IN DE KIJKER: EXCLUSIEF BIJ ION HS

Het Reflex mopsysteem

Een revolutionair nieuw schoonmaaksysteem waardoor u vele liters water en schoonmaakmiddel bespaart. Geschikt om kieren, smalle openingen, hoeken en de bovenkant van plinten te kuisen met een optimaal resultaat.

Q-wax producten

Een serie unieke vloeronderhouds- en verzorgingsproducten. Een schone vloer die straalt als nooit ervoor. De producten zijn milieuvriendelijk en toe te passen op elke harde, watervaste vloer

BEGELEIDING, ONTZORGING, BEWUSTWORDING

Waar het bij heel wat bedrijven in de schoonmaakbranche stopt bij het verkopen, gaat ION HS verder. Samen met de klant gaat ION HS op zoek naar de ultieme oplossingen voor uw schoonmaakvraagstukken. Wij begeleiden en trainen uw personeel intensief en maken gebruik van producten die duurzaam zijn en een zo min mogelijke impact hebben op het milieu.

Benieuwd naar wat ION HS voor uw bedrijf kan betekenen? Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak.

DOELGROEP

ION Hygiëne systemen stelt zijn kennis, diensten en producten ter beschikking van een uiteenlopende doelgroep: schoonmaakbedrijven, ruitenwassers, restaurants, B&B’s, hotels, fitness- en wellnesscentra, cateringbedrijven, scholen, ziekenhuizen enz.