Merken

Home/Merken
Merken2020-07-02T11:46:49+02:00

MERKEN

ADA

Veel jaren van expertise gecombineerd met een hoog niveau van creativiteit vormen de basis van ADA International. ADA ontwikkelde een  assortiment producten om te voldoen aan de behoeften van de hotelindustrie. Tegelijkertijd zij zij de trendzetters in de hotelbadkamer branche. ADA is tevens ook de eerste Duitse leverancier die groene schoonheidsproducten heeft ontwikkeld.

Birchmeier

Veelzijdig en gepast voor elke toepassing Birchmeier heeft een volledig gamma sproeiers, verstuivers, schuimtoestellen en strooiers. Alle toepassingsgebieden komen aan bod: tuin, industrie, ontsmetting, schoonmaak, bouw, productie, landbouw, bosbouw en automobielsector. Met een Birchmeier toestel verzekert u zich van een hoog kwaliteitsniveau, hoge functionaliteit en lange levensduur -- gegarandeerd 10 jaar wisselstukken beschikbaar! -- en daarenboven, Made in Switzerland. BIJLAGEN Birchmeier Catalogus 2016 FOTO'S

Carpex

De Carpex geursystemen zijn professionele luchtverfrissers op plantaardige basis. Hiermee elimineert u onaangename geuren door het verspreiden van 100% natuurlijke en essentiële aroma’s. De hoogtechnologische luchtverfrissers zijn gemakkelijk te gebruiken. De werking kan volledig gepersonaliseerd worden naar de specifieke behoeften van uw bedrijf. Dankzij de Carpex aroma’s creëert u een aangename atmosfeer die onbewust in het geheugen van uw klanten zal blijven hangen, die hierdoor een positieve band met uw bedrijf of merk opbouwen.

Cleanfix

Cleanfix biedt een assortiment van vloerreinigingsmachines aan voor binnen- en buitenreiniging. De machines worden gebruikt in diverse professionele omgevingen. Continuïteit en kwaliteit zijn hierbij onmisbaar. ‘Swiss Made Quality’, de Cleanfix machines worden in Zwitserland ontwikkeld en geproduceerd. Zowel verkoop als verhuur van schrobmachines, boenmachines, stof- en waterzuigers, tapijtreinigingsmachines, veegmachines enz.

Duni

Duni biedt een ruim kwalitatief assortiment aan tafelaankledingsproducten en voedselverpakkingen. Met de verschillende concepten kunnen professionals in de voedingsindustrie een gedenkwaardige ervaring creëren, zodat uw gasten keer op keer terugkomen.

Ecodos

Duurzaam reinigen gaat om het product én het gebruik daarvan. Hoog geconcentreerde, ecologische reinigingsmiddelen gecombineerd met slimme doseersystemen zorgen voor een kostenbesparende, efficiënte schoonmaak. De missie van Ecodos is de totale milieu-impact van de producten verkleinen en de schoonmaakkosten verminderen.

Go to Top