Handhygiëne

Home/Productgroep/Handhygiëne

Een goede handhygiëne is onontbeerlijk in ons dagelijks leven en zeker en vast in sectoren die in contact komen met voedselverwerking en gezondheidszorg. Bij ION HS vindt u de beste producten voor een perfecte handhygiëne die ook rekening houden met de huidgezondheid. Wetenschappelijk geavanceerde formules, de nieuwe norm op het gebied van huidverzorgingswetenschap.

OVERZICHT

Jou Inhoud Komt Hier

De Gojo PRO DTX dispenser systemen zijn speciaal ontworpen om bestand te zijn tegen de meest harde omgeving. De zepen met een zachte scrubkorrel verwijderen vuil, olie en teer van de handen. Daarnaast zorgen ze voor een goede handverzorging die niet uitdroogt.

Bijlagen

Gojo TDX Industrial – Engels

De hoogwaardige en innovatieve ontwerpen zijn gemaakt om te presteren. Zowel de LTX (aanraakvrij) en ADX systemen hebben de GOJO garantie voor de hele levensduur. Hierbij is het bij de meeste installaties niet meer nodig de batterijen tijdens de levensduur van de dispenser te vervangen. De batterijen zijn inbegrepen en reeds geplaatst zodat het systeem gemakkelijk geactiveerd kan worden. Een nauwkeurig afgesteld doseersysteem van 1ml per dosering voldoet aan de juiste hoeveelheid.

Luxe schuimformules die verrijkt zijn met vochtinbrengende crèmes, natuurextracten en huidconditioners. De zepen zijn beschikbaar in levendige kleuren met spa-achtige geuren en geurvrije opties.

De desinfecterende handgel combineert antimicrobiële middelen, doeltreffendheid en klinisch bewezen behoud van de huidgezondheid. Purell Advanced voldoet aan de meest voorkomende eisen in zowel de food als medische sector. Een doorbraak op het gebied van bacterie en virus dodende werking, tevens voorzien van diverse EN normeringen. Purell Advanced gaat voorop wat totale infectiecontrole en handhygiëne aangaat.

MERKEN

MTS Euro Products

MTS Euro Products BV levert hygiëneproducten in diverse branches. Zij ontwikkelen deze zelf en zijn daarnaast exclusief vertegenwoordiger van een groot aantal papier en nonwoven producten. Bovendien bevat het assortiment een uitgebreide reeks producten op het gebied van toilethygiëne, zoals zeep en dispensers.

Gojo

GOJO Industries, Inc. is een toonaangevende wereldwijde producent en verkoper van oplossingen voor de gezondheid en hygiëne van de huid voor locaties buitenhuis. Ons brede portfolio omvat formules voor het schoonmaken, wassen en ontsmetten van de handen en huidverzorgingsformules onder de merknamen GOJO® en PURELL®

Deel Dit Verhaal, Kies Je Platform!

BEGELEIDING, ONTZORGING, BEWUSTWORDING

Waar het bij heel wat bedrijven in de schoonmaakbranche stopt bij het verkopen, gaat ION HS verder. Samen met de klant gaat ION HS op zoek naar de ultieme oplossingen voor uw schoonmaakvraagstukken. Wij begeleiden en trainen uw personeel intensief en maken gebruik van producten die duurzaam zijn en een zo min mogelijke impact hebben op het milieu.

IK WIL EEN BETERE HYGIENE VOOR MIJN BEDRIJF

Benieuwd naar wat ION HS voor uw bedrijf kan betekenen? Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak.

Titel

Ga naar de bovenkant