Warning: A non-numeric value encountered in /srv/users/ion-hs/apps/ion-hs/public/wp-content/plugins/fusion-builder/shortcodes/fusion-youtube.php on line 152

Warning: A non-numeric value encountered in /srv/users/ion-hs/apps/ion-hs/public/wp-content/plugins/fusion-builder/shortcodes/fusion-youtube.php on line 152

MTS Euro Products BV levert hygiëneproducten in diverse branches. Zij ontwikkelen deze zelf en zijn daarnaast exclusief vertegenwoordiger van een groot aantal papier en nonwoven producten. Bovendien bevat het assortiment een uitgebreide reeks producten op het gebied van toilethygiëne, zoals zeep en dispensers. MTS Euro Products BV heeft haar assortiment onderverdeeld in verschillende productgroepen.

Toilethygiëne en poetspapier op rol.

Zij hebben een zeer breed assortiment op het gebied van toilethygiëne en poetspapier op rol. Producten zijn te verkrijgen in verschillende kwaliteiten en afmetingen.

Nonwoven/sorbents

De nonwoven doeken en absorptiematerialen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. De nonwoven doeken zijn verkrijgbaar op rol, los of in dispenserverpakkingen.

Poetslappen/vliespoetslappen

Poetsdoeken uit oud textiel zijn door hun zware volume nog altijd veel gebruikt. Poetslappen en vliespoetslappen kunnen meerdere malen worden gebruikt en zijn beschikbaar in verschillende varianten voor verschillende toepassingen.

Dispensers

Dit betekent o.a. dat wij voor elk soort papier, textiel of zeep een bijpassende dispenser beschikbaar hebben. Bovendien hebben zij een nieuwe, eigen Pearl Black en Pearl White dispenserlijn.

Handhygiëne

Gezonde handen zijn productieve handen. Het is daarom essentieel een handreiniger te kiezen die past bij de graad en het type vuil dat aanwezig is. Het assortiment handhygiëne producten bestaat o.a. uit desinfecterende en sanitaire wascrèmes.

 

MEDIA

FOTO’S