Ongediertebestrijding

Home/Productgroep/Ongediertebestrijding

Bij ION HS kan u terecht voor milieuvriendelijke oplossing om ongedierte te bestrijden. De producten van Edialux zijn uitsluitend duurzame bestrijdingsmiddelen, die geen of hooguit een verantwoorde belasting het het milieu betekenen. Zorg voor de leefomgeving staat immers hoog in het vaandel en is de drijfveer voor het doorgedreven onderzoek, dat aan de basis ligt van elk product. Een gepaste slogan die Edialux typeert is dan ook ‘doelgericht bestrijden’. Wij bieden niet alleen de bestrijdingsmiddelen aan,  maar ook de noodzakelijke apparatuur. Zo haalt men met de spuitapparaten van Birchmeier de absolute top in huis.

OVERZICHT

MERKEN

Birchmeier

Veelzijdig en gepast voor elke toepassing Birchmeier heeft een volledig gamma sproeiers, verstuivers, schuimtoestellen en strooiers. Alle toepassingsgebieden komen aan bod: tuin, industrie, ontsmetting, schoonmaak, bouw, productie, landbouw, bosbouw en automobielsector. Met een Birchmeier toestel verzekert u zich van een hoog kwaliteitsniveau, hoge functionaliteit en lange levensduur -- gegarandeerd 10 jaar wisselstukken beschikbaar! -- en daarenboven, Made in Switzerland. BIJLAGEN Birchmeier Catalogus 2016 FOTO'S

Edialux

Tot 1985 was Edialux gespecialiseerd in de verdelging van ratten, muizen, zwammen, houtwormen en insecten zoals kakkerlakken, mieren, wespen en vlooien. Vanuit onze beroepskennis werden de eerste professionele bestrijdingsmiddelen ontwikkeld, welke vandaag de dag nog steeds een nationale en internationale reputatie bezitten. Eenmaal de toon gezet, werd het eigen assortiment middelen voor de ongedierte bestrijder in de jaren 90 verder uitgebouwd met diverse producten. Door deze eigen ontwikkelingen, aangevuld met specialiteiten van andere bekende internationale bedrijven maken Edialux de marktleider in distributie van pest control producten.

Deel Dit Verhaal, Kies Je Platform!

BEGELEIDING, ONTZORGING, BEWUSTWORDING

Waar het bij heel wat bedrijven in de schoonmaakbranche stopt bij het verkopen, gaat ION HS verder. Samen met de klant gaat ION HS op zoek naar de ultieme oplossingen voor uw schoonmaakvraagstukken. Wij begeleiden en trainen uw personeel intensief en maken gebruik van producten die duurzaam zijn en een zo min mogelijke impact hebben op het milieu.

IK WIL EEN BETERE HYGIENE VOOR MIJN BEDRIJF

Benieuwd naar wat ION HS voor uw bedrijf kan betekenen? Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak.

Titel

Ga naar de bovenkant