Eind 2014 stond woonzorgcentrum Floordam voor de uitdaging om een andere leverancier te vinden voor zijn onderhoudsproducten. “Dat was meteen de gelegenheid om uit te kijken naar nieuwe oplossingen, want onze poetsdames waren niet meer zo tevreden over de bestaande producten. In die zoektocht klopten we ook bij ION HS aan. Chantal Bielen is hier komen luisteren naar onze behoeften en heeft dan het ECODOS-concept aan ons voorgesteld. We hebben de producten voor het ontvetten en reinigen van vloeren en sanitair. Het handige doseersysteem maakt het gebruik van de poetsmiddelen heel eenvoudig.
Onze poetsdames waren niet alleen heel tevreden over de nieuwe producten, maar ook over de aanpak van ION HS. Chantal zoekt mee naar oplossingen. Wanneer we bijvoorbeeld met een hardnekkige vlek zitten, komt ze tot hier met pads en doeken om een geschikte oplossing te vinden.”

Meerwaarde
En dat meedenken van ION HS gaat ruimer. De hygiënespecialist werkte voor Floordam onderhoudsschema’s op maat uit. “Die plannen zijn gedetailleerd en heel concreet. Ze zijn een dankbare houvast voor de nieuwkomers en een aantal vaste teamleden. De dames die hier al langer zijn hebben hun eigen manier van werken en Chantal laat hen ook in hun eigenwaarde.”

Het luisteren naar de problemen van Floordam bracht ION HS ook tot het zoeken naar een handig doseersysteem voor de wasmachine. De fabrikant stapte mee in die zoektocht en ontwikkelde ECODOS Ecodet, een oplossing die ION HS in de markt heeft.

Deel Dit Verhaal, Kies Je Platform!

BEGELEIDING, ONTZORGING, BEWUSTWORDING

Waar het bij heel wat bedrijven in de schoonmaakbranche stopt bij het verkopen, gaat ION HS verder. Samen met de klant gaat ION HS op zoek naar de ultieme oplossingen voor uw schoonmaakvraagstukken. Wij begeleiden en trainen uw personeel intensief en maken gebruik van producten die duurzaam zijn en een zo min mogelijke impact hebben op het milieu.

Benieuwd naar wat ION HS voor uw bedrijf kan betekenen? Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak.