Hezemeer Sauna & Wellness is een verborgen parel in de Antwerpse Kempen. En ‘parel’ is geen loss begrip, want het wellnesscentrum mag pronken met twee gouden medailles: ‘het meest unieke zwembadconcept’ en ‘de mooiste wellness van België’. Die medailles worden uitgereikt op basis van een momentopname, maar voor diensthoofd Christof Tubeeckx is het een erezaak om het complex continu in opperste conditie te houden. “De eisen aan een wellnesscentrum worden almaar omvangrijker en strenger, ook voor de hygiëne. Om daaraan tegemoet te komen, durven we inzetten op nieuwe technieken. Op een gegeven moment had onze bestaande leverancier geen oplossing voor een onderhoudsuitdaging. Chantal Bielen begreep wel onmiddelijk waar het over ging en ze had ook de passende oplossing. Ze is die hier komen demonstreren en sindsdien zijn we overtuigd van ION HS, ” verteld Christof Tubeeckx.

Aantoonbaar properder.

Maar ION HS ging nog verder. “Tijdens het bezoek aan het wellnesscentrum zag Chantal verbetermogelijkheden in onze onderhoudsaanpak. Ze heeft meteen ook passende materialen voorgesteld. Sindsdien poetsen we hier niet meer met zeep, maar met zuiver water. En het resultaat is wetenschappelijk aantoonbaar verbeterd,” vervolgt Christof Tubeeckx.

Dokter-patiëntrelatie

Hezemeer Sauna & Wellness krijgt heel wat verkopers van onderhoudsproducten over de vloer. “Maar bij die firma’s stopt het bij verkopen. Bij ION HS draait alles om kennis. Chantal kent haar producten en begrijpt onze problemen. Met die kennis komt ze altijd tot een passende oplossing.
Net zoals een dokter een diagnose stelt bij een patiënt. En wanneer ION HS de oplossing niet in het eigen gamma heeft, gaat het ernaar op zoek. Soms met verbluffende resultaten,” besluit Christof Tubeeckx.

 

Deel Dit Verhaal, Kies Je Platform!

BEGELEIDING, ONTZORGING, BEWUSTWORDING

Waar het bij heel wat bedrijven in de schoonmaakbranche stopt bij het verkopen, gaat ION HS verder. Samen met de klant gaat ION HS op zoek naar de ultieme oplossingen voor uw schoonmaakvraagstukken. Wij begeleiden en trainen uw personeel intensief en maken gebruik van producten die duurzaam zijn en een zo min mogelijke impact hebben op het milieu.

Benieuwd naar wat ION HS voor uw bedrijf kan betekenen? Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak.