ION HS VOOR DE VOEDINGSINDUSTRIE

In de voedingsindustrie, ofwel voedselverwerkende industrie, zijn er veel contactmomenten tussen mensen, voedsel, machines en andere productiemiddelen. ION HS adviseert en levert u de beste schoonmaakartikelen en disposable kleding om hygiënisch, bacterievrij en conform de HACCP-regelgeving te produceren.

Kleurcodes voorkomen fouten met schoonmaakmiddelen.

Eigen kleuren voor schoonmaakmiddelen voorkomen dat medewerkers zich vergissen in het schoonmaakmiddel. Met de slimme doseersystemen van bijvoorbeeld Ecodos heeft u altijd het juiste schoonmaakmiddel in de juiste dosering. De kleurcodes voorkomen dat er in de keuken met hetzelfde product wordt gewerkt als in de openbare ruimtes. Dit geldt ook voor hulpmiddelen zoals hygiënisch borstelwerk (bezems, borstels, schrapers, messen e.d) die verkrijgbaar zijn in een diversiteit aan kleuren waarmee u per productielijn een eigen kleur kunt voorschrijven. Dit om kruisbesmetting te voorkomen en te voldoen aan de diverse kwaliteitsrichtlijnen, zoals HACCP.
ION HS is een betrouwbare partner die totaaloplossingen biedt voor de hygiene in de voedingsindustrie. En dat betekent meer dan het aanbieden van alle mogelijke producten. ION HS staat voor:

REFERENTIES

 • Hezemeer Sauna & Wellness
  Christof Tubeeckx: "IONS HS zoekt altijd mee naar oplossingen op maat. Wanneer het zelf niet de juiste producten heeft, wordt hier naar gezocht."
  LEES MEER
 • Luchtzuivering
  Een zuivere lucht is nu meer dan ooit belangrijk. Het elimineren van onder andere virussen en een gezonde, veilige omgeving voor uw gasten voorzien doet u met onze hoogstaande luchtreinigingsapparaten. Therapy Air Folder: Therapy Air Novaerus Folder: Novaerus
  LEES MEER
 • Desinfectie
  Desinfectie van handen, oppervlakken (ook keukens) en apparatuur. Dispensers en zuilen Desinfectiepaal-afvalbakje No-Touch dispenser remove RCP graphics from mount above dispenser(Logo on dispenser?) Producten 2XL 2XL
  LEES MEER
 • Schoonmaakproducten
  ION HS biedt u een gamma aan probiotica en ecolabel producten voor de algemene schoonmaak. Deze producten met aangename geuren laten al uw ruimtes er onberispelijk uitzien. Dankzij het slimme doseersysteem wordt schoonmaken efficiënter, hygiënischer, veiliger en milieuvriendelijker.
  LEES MEER
 • Schoonmaakmaterialen en -systemen
  ION HS biedt u alle schoonmaakmaterialen- en systemen aan voor een grondige en hygiënische schoonmaak. Zowel voor kleine als grote ruimtes. Eenvoudig, efficiënt en innovatief.
  LEES MEER
 • Ruitenwasmaterialen- en systemen
  Professionele ruitenwassers vinden bij ION HS alle benodigdheden om een perfecte en optimale service aan hun klanten te kunnen waarborgen. Functioneel en ergonomisch gereedschap voor een professionele en veilige reiniging.
  LEES MEER
 • Handhygiëne
  Een goede handhygiëne is onontbeerlijk in ons dagelijks leven en zeker en vast in sectoren die in contact komen met voedselverwerking en gezondheidszorg. Bij ION HS vindt u de beste producten voor een perfecte handhygiëne die ook rekening houden met de huidgezondheid.
  LEES MEER
 • Sanitair Inrichting
  ION HS biedt u een ruim assortiment aan voor uw sanitaire inrichting. In kunststof of roestvrijstaal, no touch- of duwsysteem, tijdloos design en functionaliteit gaan hand in hand.
  LEES MEER
 • Vloerreiniging- en renovatie
  ION HS is de ideale partner voor al uw vloerbehandelingen. Zowel voor particulieren als professionelen. Wij hebben meer dan 30j ervaring in de renovatie en reiniging van allerhande vloeren.
  LEES MEER
 • Werkkleding- en schoenen
  Bij ION HS kan u een ruim assortiment aan hoogwaardige en trendy werkkleding- en schoenen verkrijgen. Zowel voor algemeen als specifiek gebruik.
  LEES MEER
 • Pro. afwassystemen- en producten
  ION HS is verdeler van professionele afwasmachines aangepast aan de noden van uw keuken. Voor perfecte afwasresultaten kan u bij ons terecht voor kwalitatieve en gedoseerde afwasproducten
  LEES MEER
 • Linnenwas
  Bij ION kan u terecht voor hoogwaardige wasmiddelen voor uw linnenwas. Een propere was met een verfrissende geur door middel van biologische producten. Voor juiste doseringen kan u bij ons een doseersysteem krijgen, kostenbesparend en steeds optimale resultaten.
  LEES MEER
 • Guest Supplies & Textiel
  Hotels, B&B’s en wellnesscentra kunnen bij ION HS terecht voor guest supplies die hun gasten zullen laten wegdromen. Badlinnen, badjassen, badslippers, douchegel, shampoo, conditioner, lotion en diverse accessoires dragen er tot bij dat uw gasten hun verblijf niet snel zullen vergeten.
  LEES MEER
 • Binnen- en Buitenmatten
  Bij ION HS kan u een groot assortiment aan binnen- en buitenmatten verkrijgen. Onder andere antivuilmatten, inkommatten, droogmatten, schoonloopmatten, absorberende matten, borstel matten, rubberen matten, antislip matten, matten voor laag en hoog beloop enz.
  LEES MEER
 • Horeca Materialen
  Bij ION HS kan u terecht voor diverse kwalitatieve papierwaren met een gevoel van linnen. Tafellakens, servetten, onderleggers en bestekhouders die ervoor zorgen dat uw tafels prachtig aangekleed zijn. Ook kan u bij ons terecht voor kwalitatief hoogstaande voedselverpakkingen.
  LEES MEER
 • Vuilbakken
  Bij ION HS kan u terecht voor een uitgebreid assortiment aan vuilbakken. Samen met u zoeken we naar de perfecte afvalbak afgestemd op de behoeften van uw zaak.
  LEES MEER
 • Ongediertebestrijding
  Bij ION HS kan u terecht voor milieuvriendelijke oplossing om ongedierte te bestrijden.
  LEES MEER

 

VOORKOM KRUISBESMETTING, ION HS ADVISEERT

ION HS levert u alle benodigde reinigingsmiddelen, hulpmaterialen en hulpmiddelen voor de schoonmaak enhygiëne in de voedselverwerkende industrie. Onze missie gaat veel verder dan scherp inkopen en schoonmaakadvies geven. Wij streven ernaar fundamenteel en daadwerkelijk bij te dragen aan schonere en gezondere werkomgevingen en veilige voedselproductie.

Benieuwd naar wat ION HS voor uw voedingsbedrijf kan betekenen? Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak.