ION HS UW CLEANSTORE VOOR PROFESSIONALS

ION HS is gespecialiseerd in de nieuwste schoonmaaktechnieken en systemen. Wij bieden u als professionals in de schoonmaak alle benodigdheden zodat u aan uw klanten de allerbeste service kan geven. Van A tot Z vindt u als schoonmaakbedrijf, ruitenwasser of andere professionelen alles bij ION HS om met uw bedrijf perfecte resultaten af te leveren. Onze producten zijn van de allerbeste kwaliteit met oog voor het milieu en gedoseerd zoals het hoort voor een optimaal en kostenbesparend gebruik. Wij voorzien ook opleidingen voor uw schoonmaakpersoneel om hun vertrouwd te maken met de allerlaatste ontwikkelingen in het schoonmaakaanbod.

perfecte resultaten VOOR UW schoonmaakbedrijf

Van A tot Z vindt u als schoonmaakbedrijf, ruitenwasser of andere professionelen alles bij ION HS om met uw bedrijf perfecte resultaten af te leveren

Benieuwd naar wat ION HS voor uw schoonmaakbedrijf kan betekenen? Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak.

PRODUCT GROEPEN

ION HS biedt u producten en materialen aan die innovatief, duurzaam, milieuvriendelijk en eenvoudig in gebruik zijn. Wij hebben de know-how en het professioneel advies in huis om u van de meest optimale en aangepaste producten en materialen te voorzien. Kom ideeën opdoen in onze toonzaal langs de Genkersteenweg te Hasselt. Met veel plezier laten wij u kennismaken met onze diensten en uitgebreid aanbod.

Hieronder vindt u alvast een greep uit ons groot assortiment.

 • Luchtzuivering
  Een zuivere lucht is nu meer dan ooit belangrijk. Het elimineren van onder andere virussen en een gezonde, veilige omgeving voor uw gasten voorzien doet u met onze hoogstaande luchtreinigingsapparaten. Therapy Air Folder: Therapy Air Novaerus Folder: Novaerus
  LEES MEER
 • Desinfectie
  Desinfectie van handen, oppervlakken (ook keukens) en apparatuur. Dispensers en zuilen Desinfectiepaal-afvalbakje No-Touch dispenser remove RCP graphics from mount above dispenser(Logo on dispenser?) Producten 2XL 2XL
  LEES MEER
 • Schoonmaakproducten
  ION HS biedt u een gamma aan probiotica en ecolabel producten voor de algemene schoonmaak. Deze producten met aangename geuren laten al uw ruimtes er onberispelijk uitzien. Dankzij het slimme doseersysteem wordt schoonmaken efficiënter, hygiënischer, veiliger en milieuvriendelijker.
  LEES MEER
 • Schoonmaakmaterialen en -systemen
  ION HS biedt u alle schoonmaakmaterialen- en systemen aan voor een grondige en hygiënische schoonmaak. Zowel voor kleine als grote ruimtes. Eenvoudig, efficiënt en innovatief.
  LEES MEER
 • Ruitenwasmaterialen- en systemen
  Professionele ruitenwassers vinden bij ION HS alle benodigdheden om een perfecte en optimale service aan hun klanten te kunnen waarborgen. Functioneel en ergonomisch gereedschap voor een professionele en veilige reiniging.
  LEES MEER
 • Handhygiëne
  Een goede handhygiëne is onontbeerlijk in ons dagelijks leven en zeker en vast in sectoren die in contact komen met voedselverwerking en gezondheidszorg. Bij ION HS vindt u de beste producten voor een perfecte handhygiëne die ook rekening houden met de huidgezondheid.
  LEES MEER
 • Sanitair Inrichting
  ION HS biedt u een ruim assortiment aan voor uw sanitaire inrichting. In kunststof of roestvrijstaal, no touch- of duwsysteem, tijdloos design en functionaliteit gaan hand in hand.
  LEES MEER
 • Vloerreiniging- en renovatie
  ION HS is de ideale partner voor al uw vloerbehandelingen. Zowel voor particulieren als professionelen. Wij hebben meer dan 30j ervaring in de renovatie en reiniging van allerhande vloeren.
  LEES MEER
 • Werkkleding- en schoenen
  Bij ION HS kan u een ruim assortiment aan hoogwaardige en trendy werkkleding- en schoenen verkrijgen. Zowel voor algemeen als specifiek gebruik.
  LEES MEER
 • Pro. afwassystemen- en producten
  ION HS is verdeler van professionele afwasmachines aangepast aan de noden van uw keuken. Voor perfecte afwasresultaten kan u bij ons terecht voor kwalitatieve en gedoseerde afwasproducten
  LEES MEER
 • Linnenwas
  Bij ION kan u terecht voor hoogwaardige wasmiddelen voor uw linnenwas. Een propere was met een verfrissende geur door middel van biologische producten. Voor juiste doseringen kan u bij ons een doseersysteem krijgen, kostenbesparend en steeds optimale resultaten.
  LEES MEER
 • Guest Supplies & Textiel
  Hotels, B&B’s en wellnesscentra kunnen bij ION HS terecht voor guest supplies die hun gasten zullen laten wegdromen. Badlinnen, badjassen, badslippers, douchegel, shampoo, conditioner, lotion en diverse accessoires dragen er tot bij dat uw gasten hun verblijf niet snel zullen vergeten.
  LEES MEER
 • Binnen- en Buitenmatten
  Bij ION HS kan u een groot assortiment aan binnen- en buitenmatten verkrijgen. Onder andere antivuilmatten, inkommatten, droogmatten, schoonloopmatten, absorberende matten, borstel matten, rubberen matten, antislip matten, matten voor laag en hoog beloop enz.
  LEES MEER
 • Horeca Materialen
  Bij ION HS kan u terecht voor diverse kwalitatieve papierwaren met een gevoel van linnen. Tafellakens, servetten, onderleggers en bestekhouders die ervoor zorgen dat uw tafels prachtig aangekleed zijn. Ook kan u bij ons terecht voor kwalitatief hoogstaande voedselverpakkingen.
  LEES MEER
 • Vuilbakken
  Bij ION HS kan u terecht voor een uitgebreid assortiment aan vuilbakken. Samen met u zoeken we naar de perfecte afvalbak afgestemd op de behoeften van uw zaak.
  LEES MEER
 • Ongediertebestrijding
  Bij ION HS kan u terecht voor milieuvriendelijke oplossing om ongedierte te bestrijden.
  LEES MEER

REFERENTIES

Kom te weten hoe ION HS haar klanten heeft geholpen door het leveren van schoonmaak-, hygiënesystemen, plannen en begeleiding door onze doorgedreven kennis van onze producten en hun specifieke omgeving.

 • Floordam - Woon- en zorgcentrum
  Patrick Meers: "ION HS levert niet alleen reinigingsproducten, maar biedt ook meerwaarde door mee te zoeken naar oplossingen voor onze poetsproblemen."
  LEES MEER
 • Hezemeer Sauna & Wellness
  Christof Tubeeckx: "IONS HS zoekt altijd mee naar oplossingen op maat. Wanneer het zelf niet de juiste producten heeft, wordt hier naar gezocht."
  LEES MEER